<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Antibiotikakur for Ullevålseter

Pål Anders Ullevålseter er satt på en antibiotikabehandling fram mot Rally Dakar.

  Publisert 29. des. 2010 kl. 07.25
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.19
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 111 ord
  Pål Anders Ullevålseter i aksjon i Dakar-rallyet. Foto: REUTERS/Victor Ruiz Caballero (CHILE) / SCANPIX

  Pål Anders Ullevålseter (42) er satt på en antibiotikabehandling fram mot Rally Dakar.Ullevålseter ble forkjølet lille julaften. Han skal ta antibiotika i fem dager, skriver VG. Dermed tar han den siste dosen når Rally Dakar starter 1. januar.- Jeg liker ikke å gå til doktoren, men jeg måtte. Doktoren snakket spansk og jeg snakket norsk, men etter det jeg forstår har jeg fått antibiotika, sier Ullevålseter til VG.- Jeg er glad det ikke startet i begynnelsen av denne uken. Det hadde blitt tøft med en forkjølelse i kroppen, legger han til.Rally Dakar skal kjøres i Argentina og Chile. Rallyet avsluttes i Buenos Aires 15. januar.Ullevålseter ble nummer to i 2010. (©NTB)