<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Blackpool installerer undervarme

Tre av Blackpools hjemmekamper i ligaen er blitt utsatt på grunn av kulde. Til sommeren blir det ordnet med undervarme på Bloomfield Road.

  Publisert 27. des. 2010 kl. 10.15
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.17
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 81 ord
  Foto: Scanpix

  Kampene mot Tottenham, Manchester United og Liverpool er alle blitt utsatt på grunn av kulden.- Det er vår intensjon å installere undervarme til sommeren, selv om det ikke er et krav at vi skal gjøre det. Da vi rykket opp konsentrerte vi oss om å møte kravene til medie- og medisinske fasiliteter, sier klubbsekretær Matt Williams til The Telegraph.Kampen mot Liverpool spilles i stedet 12. januar, mens møtet med United går 25. januar. Kampen mot Tottenham spilles først 22. februar. (©NTB)