<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gunners skjøt Chelsea i senk

Arsenal brøt en dårlig uvane, Chelsea forlenget sin da «Gunners» kjørte over den regjerende mesteren og seiret 3-1 i gigantoppgjøret i engelsk eliteserie mandag.

  Publisert 28. des. 2010 kl. 05.27
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.18
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 136 ord
  Spillere fra klubben Arsenal i mur ved frispark - Foto: Scanpix

  Tapet var det tredje for Chelsea på de 19 siste oppgjørene mellom byrivalene. Etter en feiende sesongåpning var det plutselig bråstopp. Laget har ikke vunnet i serien siden 10. november.Av 24 poeng i «potten» de åtte siste kampene, har Chelsea bare sanket seks. Det betyr krise for Carlo Ancelottis lag.Bare Manchester United er foran «Gunners» på tabellen. For Chelsea er det fortsatt tyngdekraften som truer med lagene bak fjerdeplassen nå faretruende nær.- Vi må gjøre det bedre. Vi må våkne. Nå sover vi. Det er realiteten, sa Chelsea-manager Ancelotti etter sin sjette kamp på rad uten seier.Etter massivt Arsenal-press i minuttene før halvtid, der Chelsea-keeper Petr Cech i full strekk først avverget et velplassert Samir Nasri-skudd, måtte de helblå gi etter. Arsenals angripere lot ballen gjøre jobben og spilte ut Chelsea-forsvaret etter alle kunstens regler. (NTB)