<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Polen velger å utsette veiutbygging

De planlagte veiutbyggingene i Polen foran fotball-EM i 2012 blir forsinket på grunn av budsjettkutt.

  Publisert 27. des. 2010 kl. 17.02
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.17
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 65 ord
  Polsk flagg - Foto: Scanpix

  Det bekreftet landets samferdselsminister mandag. Noen av veiene som blir forsinket av budsjettkuttene de neste to årene skulle bygges ferdig til EM i 2012.Samferdselsminister Cezary Grabarczyk sa at forsinkelsene kommer fordi budsjettet er kuttet med 16 milliarder polske zloty, eller rundt 3 milliarder kroner.Både Polen og medarrangør Ukraina har måttet tåle kraftig kritikk for å ha vært trege i forberedelsene til det prestisjetunge mesterskapet. (©NTB)