<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mourinho fikk Villarreal til å se rødt

Real Madrid-trener José Mourinho kom i fokus igjen søndag, med en feiring så provoserende at gjestende Villarreal bokstavelig talt så rødt.

Publisert 10. jan. 2011 kl. 06.00
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.37
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 160 ord
Jose Mourinho - Foto: Scanpix

Innbytter Kaka hadde akkurat fastsatt resultatet til 4-2 i en spennende seriekamp da Mourinho forlot det oppkrittede området foran egen benk og jublet demonstrativt foran motstanderens benk.Villarreal-reserven Cani ble så sint at han kastet en vannflaske mot ham. Selv om den bommet, fikk Cani rødt kort av dommeren.- Jeg ville feire målet sammen med sønnen min, som satt bak gjestenes benk. Villarreal-spillerne trodde feilaktig at jeg ville provosere dem, påsto Mourinho på pressekonferansen etterpå.- Jeg håper at jeg blir trodd når jeg sverger ved min sønn. Slikt som dette kommer av at alt jeg gjør alltid stemples som negativt.Villarreal-trener Juan Carlos Garrido, som var svært kritisk mot dommeren, sa at han godtar Mourinhos forklaring.- Jeg tror at Mourinho ville feire med egne fans. Mine spillere oppfattet det annerledes, og dommeren viste ut Cani, sa han.Garrido hevdet ellers at dommeren ga Real Madrid fordeler fordi han var redd for å blåse mot storklubben.Mourinho er ofte blitt beskyldt for å provosere motstandere.