<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Alt vel med Northug og Bjørgen

Petter Northug og flesteparten av de andre VM-løperne gjør siste finpuss på formen i strålende treningsforhold i Dolomittene. Alle løperne er friske.

  Publisert 7. feb. 2011 kl. 12.34
  Oppdatert 7. feb. 2011 klokken 12.34
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 161 ord
  Petter Northug - Foto: Scanpix

  Drøyt to uker før det braker løs i Holmenkollen er VM-troppen i langrenn på høydesamling i Alpe di Siusi (Seiser Alm) i Italia.Sportslig leder Vidar Løfshus rapporterer om at Norges to største gullhåp, Petter Northug og Marit Bjørgen, er på vei mot VM-formen. Begge testet løypene i Kollen i forrige uke før avreise til Italia. Northug ankom Alpe di Siusi sist onsdag, mens Bjørgen reiste dagen etter.- De er i rute, de. Det er ikke noe som tyder på noe annet. Petter gikk en lett hardøkt i går (søndag), og det fungerte veldig bra, sier Løfshus til NTB.Hele VM-troppen, med unntak av Eldar Rønning, Emil Hegle Svendsen og sprinterne, er på plass i Italia. Ingen av løperne sliter med sykdom.- Det har vært mye rolig trening. De første reiste ned til Val di Fiemme for å gå mer hardt i dag (mandag). Når man er på høydeleir i forkant av mesterskap, er det om å gjøre å finne overskudd, forteller Løfshus.