<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bjørnstad blir landslagstrener i golf

Norges Golfforbund (NGF) har ansatt Henrik Bjørnstad som landslagstrener på en toårskontrakt.

  Publisert 2. feb. 2011 kl. 10.41
  Oppdatert 2. feb. 2011 klokken 10.42
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 143 ord
  Henrik Bjørnstad. Foto: Scanpix

  Den tidligere golfproffen skal i hovedsak jobbe med junioreliten, nyetablerte profesjonelle spillere og forbundets satsing fram mot OL i London i 2012, heter den i en pressemelding.- Henriks prestasjoner mangler sidestykke i norsk herregolf. Etter så mange år i internasjonal toppgolf besitter han en erfaring som vi ønsker å videreføre til golf-Norge, sier NGFs generalsekretær Geir Ove Berg.Bjørnstad er Norges eneste spiller på PGA-touren i historien. Hans kunnskap skal overføres til en ny generasjon med golfspillere.- Vi jobber beinhardt for å løfte norsk golf inn i den internasjonalt etablerte golfverdenen. Med et OL i sikte og et mål om å etablere spillere i toppen av en av verdens største idretter er Henriks kompetanse gull verdt for oss, uttaler sportssjef Frode Scheie i NGF.Bjørnstad tiltrer i stillingen så snart han flytter hjem til Norge fra USA. Det skjer sannsynligvis i løpet av denne måneden.