<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kjøper inn Maria Amelie-bok

Kulturrådet har kjøpt inn «Ulovlig norsk». Boken vil nå bli sendt ut til alle landets folkebibliotek.

  Publisert 3. feb. 2011 kl. 13.02
  Oppdatert 8. mars 2012 klokken 15.25
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 88 ord
  Maria_Amelie.jpg

  Vurderingsutvalget for sakprosa avholdt sitt femte innkjøpsmøte for bøker utgitt i 2010 i slutten av januar. På det siste møtet ble det vedtatt å kjøpe inn 15 nye titler, blant dem den mye omtalte «Ulovlig norsk» av Maria Amelie.Til sammen er det kjøpt inn 65 sakprosatitler fra 2010, som sendes til alle norske folkebibliotek, opplyser Kulturrådet .Rådet fikk inn rundt 290 søknader.– Det ligger en kvalitetsvurdering bak dette innkjøpet. Både det litterære, det språklige, formidlingsevnen og innholdet er vurdert, sier Kulturrådets leder av litteraturseksjonen, Mari Finess, til ABC Nyheter.