<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kostet 200 mill. - scoret etter bare 16 minutter

Liverpools nye 200 millionersmann Luis Suárez fikk en drømmedebut for Liverpool med scoring da Stoke ble slått onsdag.

  Publisert 3. feb. 2011 kl. 07.09
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.06
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 485 ord
  Liverpools Jamie Carragher venstre og Daniel Agger til høyre i kamp med Evertons Yakubu Ayegbeni om ballen - AP Photo/Tim Hales

  Luis Suárez fikk en drømmedebut for Liverpool med scoring da Stoke ble slått 2-0 onsdag.Uruguayaneren, som kostet Liverpool 200 millioner kroner, måtte starte på benken i første kamp etter overgangen fra Ajax, men han kom inn i det 63. minutt da Liverpool slet med å forsvare sin 1-0-ledelse. Et kvarter senere punkterte han spenningen.Suarez ble spilt fram av Dirk Kuyt, fosset forbi keeper Asmir Begovic og rullet ballen mot tomt mål. Andy Wilkinson så ut til å skulle løpe den opp, men klareringsforsøket var mislykket. Ballen føk inn via stolpen.Dermed fikk publikum på Anfield nesten umiddelbart hjelp til å døyve savnet av Fernando Torres, som forsvant til Chelsea.- Vi er henrykt over resultatet. Å holde nullen tre ganger på rad er sterkt, og vi er glade for Luis. Han har ikke engang trent med oss, men han viste hva han kan, sa Liverpool-manager Kenny Dalglish.Liverpool kjøpte to dyre spisser som erstattere for enda dyrere Torres. Mens Suárez viste seg fram onsdag, satt Andy Carroll på tribunen og lot seg inspirere.Raúl Meireles scoret det første Liverpool-målet tidlig i annen omgang. Den formsterke portugiseren scoret etter et frispark fra Steven Gerrard.John Carew spilte hele kampen for Stoke, men kom til få sjanser og pådro seg et gult kort da han felte Daniel Agger i frustrasjon.Liverpool klatret til 7.-plass.PoengtapManchester City måtte nøye seg med 2-2 borte mot Birmingham og avga terreng til tetduoen Manchester United og Arsenal. Carlos Tevez og Aleksandar Kolarov ga gjestene ledelsen hver sin gang, men Nikola Zigic og Craig Gardner utlignet, sistnevnte på straffespark etter at Kevin Phillips ble felt av Patrick Vieira.- Om det var straffespark så bør det dømmes fem straffer i hver kamp, sa en frustrert Manchester City-manager Roberto Mancini.Ett poeng betyr at Manchester City er åtte poeng bak byrival United og tre bak Arsenal, som begge har spilt en kamp mindre.Tottenham vant 1-0 borte mot Blackburn og trygget femteplassen. Peter Crouch nikket inn det som ble kampens eneste mål allerede i det tredje minutt.Morten Gamst Pedersen startet på benken for Blackburn, men satte fart i laget da han kom inn mot slutten. Det ble skapt flere store sjanser, men gjestene rodde i land seieren.TrøyetrekkingFulham fortsatte sin fine form ved å slå Newcastle 1-0 på Craven Cottage. Brede Hangeland tok luven av gjestenes spisser, men Newcastle stoppet nordmannen på Fulhams dødballer ved ustanselig å trekke ham i trøya.Dommeren reagerte ikke på ulovlighetene, og dermed ble det opp til Damien Duff å straffe gamleklubben da han ble matchvinner på Danny Murphys lange framspill midt i annen omgang.Etter å ha solgt Carroll til Liverpool mistet Newcastle en spiss til da Shola Ameobi brakk kinnbeinet i en duell med Steve Sidwell.Victor Obinna (2) og debutanten Robbie Keane scoret da West Ham tok en viktig seier med 3-1 borte mot Blackpool. Seieren førte laget bort fra jumboplassen. Den ble overlatt til Wolverhampton, som tapte 0-1 for Bolton etter scoring av Daniel Sturridge på overtid. (©NTB)