<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Carroll byttet ut ølen med scoring

Liverpools Andy Carroll hadde byttet ut ølglasset og ga England 1-0 på Wembley mot Ghana i kampen som endte 1-1 tirsdag.

Publisert 30. mars 2011 kl. 07.24
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.39
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 161 ord
Jabulani, den offisielle matchballen for fotball-VM 2010.

Liverpools Andy Carroll hadde byttet ut ølglasset og ga England 1-0 på Wembley mot Ghana i kampen som endte 1-1 tirsdag.Den engelske landslagssjefen Fabio Capello oppfordret spissen Andy Carroll om konsentrere seg mer om spillet på banen enn i baren. Det må man si at Liverpool-spissen gjorde tirsdag.22-åringen - som er like kjent for sitt heftige natteliv - scoret det første målet i et livlig oppgjør på landskamparenaen i London. Det var Carrolls første landslagsmål og kom like før pause etter et innlegg fra Stewart Downing.Før kampen ble det også lagt mye vekt på at det var første gang Ghana møter sin tidligere kolonimakt til landskamp.Fjorårets overraskelse i VM Ghana tok godt vare på muligheten selv om England var det dominerende laget og førte det meste av kampen. Ghaneserne ga imidlertid aldri opp.De fleste av det kravstore engelske publikummet på Wembley hadde nok konstatert at kampen endte med engelsk seier da Sunderlands Asamoah Gyan dukket opp og utlignet på overtid. (©NTB)