<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Maten som øker forbrenningen

Ifølge ernæringsfysiolog finnes det matvarer som kan påvirke vekten i positiv retning.

Publisert 7. juni 2011
Oppdatert 16. des. 2013
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 1 ord
+ mer
lead
trening_slank_vekt.jpg
trening_slank_vekt.jpg

- Ja det finnes matvarer som øker forbrenningen, bekrefter Gunn Helene Arsky, ernæringsfysiolog i Bama til Dagbladet.- Grønn te, kaffe, og sterke krydder er eksempler på dette. Det er viktig å tenke på hva man spiser, og alle monner drar, fortsetter hun.Hun peker ifølge avisen imidlertid på at denne type fettforbrenning ikke kan sammenlignes med effekten av fysisk aktivitet.- Så enkelt er det dessverre ikke, sier Arsky.Krydder som kan ha effekt på livvidden er kanel, karri og kajennepepper. Årsaken til at krydder kan føre til vekttap, skal være at krydret mat varmer opp kroppen, får deg til å svette mer og øker hjertefrekvensen.