<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Brennhet kjendis-designer

Etterspørselen etter Michael Kors-aksjer er meget sterk. IPO-kursen må heves.

  Publisert 14. des. 2011 kl. 16.23
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 16.09
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 74 ord
  klum_kors.jpg

  Michael Kors Holdings Ltd, etablert av designeren med det samme navnet, opplever en høyere etterspørsel etter aksjer enn tidligere forespeilet i sin IPO (børsintroduksjon), melder Bloomberg.Bankene som håndterer aksjesalget sier ordreboken blir lukket i dag. Den nye introduksjonskursen vil etter planen bli offentliggjort i morgen.Kors Holdings jakter på så mye som792 millioner dollar på vegne av de nåværende aksjonærene, ifølge Bloomberg.Designeren selv, planlegger å selge seg ned fra 12 til 8,6 prosent av selskapet.