<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

En ny avhørt i Piiroja-saken

Østfold politidistrikt har avhørt ytterligere en person som tidligere har vært tilknyttet Fredrikstad Fotballklubb.

  Publisert 14. des. 2011 kl. 13.37
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 14.22
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 177 ord
  Politiadvokat Kåre Solvoll. Foto: Morten Holm / SCANPIX

  - De som har vært pågrepet til nå, har blitt pågrepet fordi vi mente det var de som har vært nærmest informasjon om saken. Dette betyr ikke nødvendigvis at det er de som står bak skatteunndragelsen, sier politiadvokat Kåre Solvoll i Østfold politidistrikt i en pressemelding onsdag.Etterforskere er nå aktivt i gang med å få kontakt med Rajo Piiroja. Basert på det som er kommet frem, ser etterforskerne nå på hvem det er aktuelt å innhente forklaring fra.- Oppsummert betyr det at fire personer er siktet i tillegg til FFK og FFK Sport AS. Så langt har ingen erkjent straffeskyld i saken, opplyser Solvoll.Det er ikke planlagt flere avhør i dag, men etterforskningen pågår med full styrke.- Vi er gjort kjent med oppslaget i Aftenposten i dag og vil avvente blant annet hva Skatt Øst vil foreta seg med disse opplysningene. Vi kan ikke utelukke at flere personer vil bli avhørt i saken, sier Kåre Solvoll i Østfold politidistrikt.Østfold politidistrikt samarbeider i saken med Skatt Øst og har bistand fra Økokrim.Les også: Morgan Andersen pågrepet i Piiroja-saken