<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- En uformell form for rasisme

Kommentator gjør narr av Eva Jolys aksent. Det provoserer presidentkandidaten.

  Publisert 9. des. 2011 kl. 11.01
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 16.10
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 92 ord
  JOLY.jpg

  - Det er en uformell form for rasisme som har som formål å fjerne enhver som ikke er født i de riktige områder fra maktposisjoner, sier Eva Joly, ifølge Dagbladet.Det er ifølge avisen en kommentar i det franske ukemagasinet Le Point som har fått Joly til å rase. Her gjør Patrick Besson narr av Jolys franske aksent ved å skrive det som skulle være presidentkandidatens tale til folket etter at hun har blitt president.Joly sier ifølge avisen til journalister i Paris at kommentaren er et 'rasistisk angrep og en form for utfrysning'.