<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Her er det mye penger å spare

Omsetningen innen skjønnhetspleie øker. Forbrukerøkonom gir deg sine beste sparetips.

  Publisert 13. des. 2011 kl. 15.17
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 16.09
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 221 ord
  sandmael.jpg

  - Ja det går mye penger med på skjønnhetspleie og her er det mye å spare, sier Silje Sandmæl til HegnarKvinner.Økning på 3,6 prosentFerske tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB) viser at omsetningen innenfor frisering og skjønnhetspleie var på 1,3 milliarder kroner i 4. termin 2011. Det er en økning på 3,6 prosent fra samme periode i fjor.- Årsaken til økningen kan være mer penger mellom hendene grunnet god lønnsvekst og lav rente. I tillegg til at det er en økning av tilbudet innenfor skjønnhetspleie, forklarer forbrukerøkonomen i DnB.Kjøp produkter på nett Det kan være kostbart å handle gode produkter i Norge, og Sandmæl råder derfor til å kjøpe kosmetikk og hårprodukter på nett.- Å handle fra utenlandske nettbutikker, er spesielt lønnsomt når den norske kronen er sterk, sier forbrukerøkonomen.Selv handler hun det meste av hud og hår -produkter på nettet.- For å slippe momsen kan det være lurt å bestille i flere omganger, slik at verdien holder seg under 200 kroner, råder Sandmæl.Hun viser til at Redken shampoo eksempelvis koster 298 kroner hos frisøren, mens den på nett er til salgs for kun 83 kroner.- Du kan også gå til frisøren hver 4. måned i stedet for hver 3. Eller du kan spare hårklippen og velvære til utenlandsturen. Det er mye billigere i utlandet, avslutter Sandmæl til HegnarKvinner.LIK HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!