<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hopper helt til topps i Rosenborg?

I løpet av noen dager blir det trolig klart hvem som blir Rosenborgs neste daglige leder. Kjent skihopper er favoritt.

  Publisert 16. des. 2011 kl. 07.59
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 14.24
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 222 ord
  Nils Skutle. Foto: Thomas Rasmus Skaug / SCANPIX .

  Hroar Stjernen, tidligere skihopper og trener, er ifølge Adresseavisen favoritt til å erstatte Nils Skutle.Avisen skriver at lederspørsmålet blir avklart før jul. Stjernen bekrefter overfor Adresseavisen at han har vært i kontakt med RBK. Han vil ikke spekulere i om han blir sittende igjen til slutt, eller om en annen kandidat får jobben. Stjernen er markedssjef i Trønder-Avisa. Samtidig kommer trenerveteranen Nils Arne Eggen på banen med sitt forslag. Han mener konstituert leder Tove Moe Dyrhaug bør få jobben på permanent basis.- Hun er flink, har vært i klubben i mange år og kjenner samhandlingsmønsteret i RBK ut og inn, sier Eggen til Adresseavisen.- En daglig leder bør være god på det økonomiske og det administrative. Så finnes det en sportslig sjef som skal ha ansvaret for det som skjer ute på banen. Det er Jan Jönsson, sammen med Erik Hoftun. Vi må få tilbake den modellen. De siste årene føler jeg det har gått litt fort i svingene, mener Eggen.Dyrhaug sier hun ikke er aktuell for jobben på permanent basis.- Det er hyggelig å høre at han mener det. Nils Arne er en direkte person, så han hadde nok sagt det om han ikke ønsket det, sier hun.Jan-Frode Janson, som i dag er viseadministrerende direktør i Fokus Bank, sier han ikke er aktuell til jobben som daglig leder i Rosenborg. (©NTB)