<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Toppscorer sjokkerer fansen

Årets spiller, idol og toppscorer legger opp i en alder av 28 år.

  Publisert 13. des. 2011 kl. 22.06
  Oppdatert 13. des. 2011 klokken 22.07
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 125 ord
  Viking i cupmøte med nabo Sandnes Ulf. Foto: Scanpix

  Årets spiller i 1. divisjon, Sandnes Ulf-spilleren Morten Eriksen, legger opp, melder Sandnesposten.28-åringen mangler motivasjon til tross for at laget rykket opp i eliteserien neste sesong.Morten Eriksen er toppscoreren, idolet og ikke minst symbolet for Sandnes Ulf de siste årene, både på og utenfor banen. Derfor er det mange som er mer eller mindre sjokkert over beslutningen Eriksen har tatt.Han ble kåret til årets spiller i 1. divisjon av sine egne, men finner ingen motivasjon til å fortsette med fotball.- Det var en tøff avgjørelse å ta, men jeg er hundre prosent sikker på at jeg har tatt det riktige valget. Dette er ikke noe jeg bare plutselig har kommet på at jeg skal gjøre. Det har ligget i kortene en stund, forteller Eriksen. (©NTB)