<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Utfordringene står i kø

Det mener Nina Jensen som er ny generalsekretær i WWF.

  Publisert 16. des. 2011 kl. 12.25
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 16.09
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 117 ord
  Nina Jensen.jpg

  Nina Jensen er valgt til ny generalsekretær i WWF. Hun kommer fra stillingen som fagsjef og har vært tilknyttet miljøorganisasjonen i ni år.- Jeg har alltid drømt om å jobbe for WWF, og føler meg stolt, ydmyk, og veldig entusiastisk over denne tillitserklæringen, sier Jensen.Den nye generalsekretæren forklarer at det er nok av utfordringer å ta tak i, i tiden fremover.- Utfordringene står i kø, og vårt arbeid blir viktigere for hver dag som går. Det betyr også at vi har enorme muligheter til å gjøre en forskjell og beskytte verdens natur og miljø for fremtiden, sier Jensen.Rasmus Hansson har ledet WWF i Norge siden 2000 og har selv ønsket å trekke seg fra stillingen som generalsekretær.