<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bjørgen og Johaug i ny NM-duell i helgen

Marit Bjørgen og Therese Johaug stiller i årets siste NM-duell på 30 kilometeren i Fauske i helgen.

  Publisert 27. mars 2012 kl. 14.42
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 17.22
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 142 ord
  Foto: Scanpix

  Marit Bjørgen og Therese Johaug er garantister for at årets siste ski-NM blir spennende.Mesterskapet går i Fauske, i eplehagen til landslags- og smøresjef Trond og Knut Nystad. Det er lagsprint i fri teknikk fredag og 30 kilometer klassisk for kvinner og 50 kilometer for menn lørdag.Store deler av norgeseliten stiller til start, men listen med forfall er også lang. Verken Petter Northug jr. Vibeke Skofterud, Ingvild Flugstad Østberg, Ola Vigen Hattestad, Øystein Pettersen, Tord Asle Gjerdalen eller Kristin Størmer Steira stiller.Det gjør at Eldar Rønning er storfavoritt til å vinne NM-gullet i femmila for menn.- Det har vært en lang sesong hvor noen sliter med sykdom på tampen av sesongen. Vi synes det er bedre at de ikke tar noen sjanser, slik at de heller prioriterer å komme tidsnok i gang med oppkjøringen til neste års VM-sesong, sier landslagstrener Vidar Løfshus. (©NTB)