<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hagen-datter inn i Orkla

Stein Erik Hagens eldste datter, Camilla Hagen, skal inn i et av familieselskapene.

  Publisert 30. mars 2012 kl. 08.17
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 17.27
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 116 ord
  Stein Erik og Camilla Hagen. Foto: Scanpix

  Nå er Camilla Hagen, Stein Erik Hagens eldste datter, innstilt som medlem av bedriftsforsamlingen i Orkla, skriver dn.- Jeg visste ikke at hun skulle innstilles før jeg så det i dag. Dette er noe jentene har avtalt seg i mellom, sier Stein Erik Hagen.Han Sveits-bosatte datter, Caroline, skal foreløpig ikke inn i selskapet.- Ikke foreløpig. Hun bor her i Zürich, og det er jo litt avstand. det vil være mer aktuelt å jobbe i ett eller flere av selskapene, kanskje i et internship. Orkla har selskaper i 42 land, så det er mange muligheter. Hvis hun skal jobbe i virksomhetene, er det ikke forenlig med å ha verv i bedriftsforsamling eller styrer, sier Hagen til avisen.