<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

VIF trente mens Andresen dro i krisemøte

Martin Andresen skulle onsdag formiddag i møter med Vålerengas sportslige utvalg. Treningen ble overlatt til Kaz Sokolowski og André Bergdølmo.

Publisert 27. juni 2012 kl. 13.24
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.16
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 113 ord
Vålerenga Fotball, her ved Håvard Nielsen og Martin Andresen (t.h.) - Foto: Scanpix

VIF startet sin trening på Valle 10.30 onsdag. Det ble gjort uten manager Andresen og utviklingssjef Andrea Loberto til stede, som klokken 12 skal presentere tiltaksplaner for Vålerenga foran klubbens sportslig utvalg. Det er ventet at møtet vil vare i tre-fire timerToppspillerutviklerne Sokolowski og Bergdølmo fikk ansvaret for trening samtidig som Andresens framtid i Oslo-laget avgjøres.Vålerenga har skuffet i serien denne sesongen. Nylig ble det også cupfiasko mot Sandefjord. Andresen er inne i sin femte sesong i klubben, men til tross for rause budsjetter har det tidvis buttet sportslig.- Dagens møte har vært planlagt lenge. Vårsesongen skal evalueres. Derfor leder verken Martin eller Andrea treningen, sa VIFs mediesjef Lasse Vangstein til NTB. (©NTB)