<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tilbyr odds på at Usain Bolt går til United

La oss si det sånn: Det er mer sannsynlig at verdens raskeste mann tar et nytt OL-gull i kveld.

Publisert 9. aug. 2012 kl. 13.21
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.07
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 276 ord
Sprinter Usain Bolt under OL i Beijing - Foto: Scanpix

Han har allerede 100 meter-gullet i lommen, og i kveld går Usain Bolt for gullet på den doble distansen.Bookmakerne holder jamaicaneren som stor favoritt. Betsson-eide Betsafe, Unibet og Ladbrokes ligger på 1,15-1,16 i vinnerodds. Bolts klart største utfordrer er landsmannen Yohan Blake. Hans gullodds varierer fra 4,60 (Betsson) til 5,25 (Unibet).Vi minner om at Blake var den som overbeviste mest i semifinalene i går, da han jogget de siste 30 meterne inn til bestetid 20,01.200 meter-finalen går av stabelen klokken 21.55.Flørter med United Innimellom øktene på løpebanen, har Bolt tilbudt seg for prøvespill hos sitt favorittlag Manchester United. United-stopper RIo Ferdinand var raskt på ballen, og sa på Twitter tirsdag at manager Sir Alex Ferguson har gitt klarsignal for slikt prøvespill.- Om ikke annet er det i det minste et spenstig PR-stunt fra både Bolt og Manchester United. Om det blir noe mer enn prøvespill er vel heller tvilsomt, kommenterte Uniteds skandinaviske supporterklubb, united.no.Betsafe har til og med satt odds på om Bolt får prøve seg hos de røde. Bookmakeren gir 10 i odds på at Bolt får prøvespille, og 1,03 på det motsatte.- Høres helt tullete ut Kontrakt gir 500 i odds.- Det høres helt tullete ut, men ting skjer fort i verden. Bebe er vel et eksempel på det. De færreste hadde trodd på en karriere i Manchester United for ham, men han hadde en utrolig utvikling en periode og ble hentet av Sir Alex.- Bolt har jo en egenskap som verdens raskeste mann, og Ferguson har flere ganger sagt at han vil ha mer fart i laget. Men: det må kombineres med teknikk og spilleforståelse, sier oddssetter Daniel Vassbund.Følg HegnarOnline på Facebook her!