<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Tviler på at van Persie går til United

Ifølge enkelte aviser er det bare et tidsspørsmål før Robin van Persie går til Manchester United. Men spill på at det ikke skjer gir best betalt.

Publisert 15. aug. 2012 kl. 16.37
Oppdatert 15. aug. 2012 klokken 16.42
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 238 ord
Foto: Scanpix/AP

Hver sommer har sine hete poteter i overgangsmarkedet i fotball.En av sommerens heteste er Robin van Persie, som snurret i gang en massiv ryktekarusell da Arsenals kaptein og toppscorer tidligere i år fortalte at han ikke ville fornye kontrakten med London-klubben.- Mye som skal klaffe Ifølge engelsk presse ser van Persie ut til å nærme seg Manchester United, men bookmakerne i Betsson-eide Betsafe.com er langt fra sikre på at dette vil realiseres.Du får nå 2,70 i odds på at Van Persie er Manchester United-spiller før overgangsvinduet stenger midnatt 31. august, mens nei til United gir kun 1,37.- Det er mye som skal klaffe for denne overgangen skal gå i boks. Wenger og Ferguson må røke fredspipe. Sir Alex må være villig til å bla opp mer enn han egentlig vil, og det gjør han sjelden for spillere.- Videre må Arsenal akseptere et nytt salg av en stjernespiller til en konkurrent. Det er flere faktorer for nei enn ja, sier oddssetter Jo Flægstad.- Kan alltid vinne fansen tilbake Han spekulerer så i scenariet der Arsenal starter sesongen bra, og United dårlig.- Plutselig ser kanskje Van Persie at sjansene er like gode i London som Manchester, da?- Fansens hjerte kan en alltid vinne tilbake, se hva som skjedde med Rooney. Det er ikke mange United-supportere som klager på han lenger, selv om hans følelser ikke var helt i Uniteds favør for en tid siden, avslutter Flægstad.Følg HegnarOnline på Facebook her!