<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hit reiser våre rike naboer

  Publisert 14. okt. 2012 kl. 00.06
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 21.37
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 119 ord
  AP Photo

  Til tross for eurokrisen og gjeldsuroen som herjer i Europa planlegger velstående svensker luksusferier som aldri før, skal en tro di.se.Ifølge Fredrik Ottosson, direktør i det eksklusive reisebyrået Select Collection, har de ikke merket noe til den økonomiske krisen i omverdenen.Select Collection skreddersyr luksus reiseopphold for velstående svensker.- Det er langt flere bookinger i år enn i fjor, forteller Ottosson.Reisebyrået som økte omsetningen og overskuddet i 2011, melder om et enda bedre 2012, ettersom de allerede i oktober gikk forbi fjoråret.Ottosson forteller at mens charterturistene velger destinasjoner som Kanariøyene og Thailand, velger luksusreisende helt andre reisemål.- Det er først og fremst Maldivene og Dubai som er årets raketter. Dubai er relativt nært og Maldivene er rene paradis, sier reisesjefen.