<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hun er årets unge leder innen reiseliv

Bak kåringen står HSMAI og bransjebladet Hotell, Restaurant og Reiseliv.

  Publisert 11. okt. 2012 kl. 12.55
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 21.36
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 362 ord
  Lovisa Hegborn - Foto - HSMAI

  Lovisa Hegborn, General Manager Scandic Vulkan Oslo, er kåret til «Årets Unge Leder i Reisebransjen».Kjetil Engum, administrerende direktør for Rica Victoria Hotel og Rica Hotel Hamar, ble utnevnt som «Årets Unge Hoteliér».Begge fikk sin velfortjente heder under festmiddagen på HSMAI-dagen som ble arrangert på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo tirsdag kveld. Bak kåringen står HSMAI og bransjebladet Hotell, Restaurant og Reiseliv.- Formålet med prisen er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant unge ledere, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter, sier administrerende direktør Ingunn Hofseth i reiselivsorganisasjonen HSMAI.BegrunnelseJuryen skriver følgende om vinneren i kategorien «Årets Unge Leder i Reisebransjen», Lovisa Hegborn:«På grunn av dyktighet og faglig tyngde er vinneren kommet raskt i lederposisjon. En leder som kjenner hele organisasjonen og hele tiden er med for å ta pulsen på det som skjer. Må hele tiden tenke nytt for å posisjonere bedriften på en fordelaktig måte. En reflektert person med god erfaringsbakgrunn, som ser viktigheten av teamwork for å oppnå suksess og holde på gode medarbeidere. Vinneren beskrives som en sterk og profesjonell leder, som samtidig har selvsikkerhet og erfaring nok til å være ydmyk. Juryen har spesielt merket seg engasjementet relatert til inkluderende arbeidsliv. Et unikt talent som kan komme langt i bransjen».Juryens begrunnelse for «Årets Unge Hoteliér» - Kjetil Engum - var som følgende: «Vinneren fant tidlig ut at hotellbransjen var riktig karrierevei. Stillinger innen forskjellige deler av bransjen opp igjennom årene, har gitt solid erfaring og har ført frem til lederstillingen vinneren har i dag. Krevende stillinger i de siste årene, har krevd pågangsmot og entusiasme, noe vinneren er rikt utstyrt med. Samtidig blir det sørget for at medarbeiderne trives på jobben, hvis de ikke gjør det vil gjestene heller ikke trives. Vinneren har stor arbeidskapasitet og beskrives som tillitvekkende, ærlig, lojal og en suveren representant for norsk hotellbransje».Premiene Premien til Årets Unge Hotelier er tre valgfrie PDP-kurs à tre dager ved The Cornell School of Hotel Administration, New York. Her er det mulig å tilpasse undervisningen egne behov. Vinneren av Årets Unge Leder i Reisebransjen får et valgfritt kurs ved London Business School. Begge prisene inkluderer reise og opphold.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER