<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Romøren må opereres

Sesongen kan gå i vasken for skihopperen Bjørn Einar Romøren.

  Publisert 16. okt. 2012 kl. 07.24
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 21.40
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 83 ord
  Bjørn Einar Romøren. Foto: Scanpix

  Skihopperen Bjørn Einar Romøren har slitt med ryggsmerter i lang tid og må opereres. Sesongen kan gå i vasken, skriver VG.En skiveprolaps har gjort at Romøren ikke har kunnet trene for fullt de siste fem ukene. Nå har 31-åringen bestemt seg for operasjon.- Når det gjelder ryggoperasjoner og skihopping, er tidsperspektivet for full trening og konkurranser usikkert, sier sportssjef Clas Brede Bråthen til VG.Sportssjefen antyder overfor avisen at sesongen kan være spolert for bæringen.Romøren hadde også problemer med vond rygg sist sesong. (©NTB)magnus.aabech@ntb.no