<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Siri Berggreen blir ny banksjef

Siri Berggreen er ansatt som administrerende banksjef i Lillestrøm Sparebank.

  Publisert 9. okt. 2012 kl. 07.42
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 21.31
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 93 ord
  Foto: Scanpix

  Styret i Lillestrøm Sparebank har tilsatt Siri Berggreen som administrerende banksjef.Berggreen kommer fra stillingen som administrerende banksjef i Tysnes Sparebank. Hun har tidligere jobbet som kredittsjef og har til sammen 10 års ledererfaring fra bank.Berggreen sitter i styret i Terra Alliansen AS, i Eiendomskreditt AS og i styret i Sparebankforeningen.Berggreen er 44 år, er utdannet økonom fra Handelshøyskolen BI og har en MBA i økonomisk styring og ledelse fra Norges Handelshøyskole.Siri Berggren vil tiltre stillingen så raskt som praktisk mulig, og senest 1. april 2013. Hun flytter til Lillestrøm når hun tiltrer stillingen.