<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sølv til kokkelandslaget i OL

Kokkelandslaget sikret sølvmedaljen da kokke-OL i Tyskland ble avsluttet onsdag. Også juniorene hentet hjem sølv.

  Publisert 11. okt. 2012 kl. 06.28
  Oppdatert 16. des. 2013 klokken 21.35
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 98 ord
  Kokker i arbeid - Foto: Scanpix

  I begge klassene måtte de norske lagene se seg slått av Sverige, melder VG.- Dette er helt fantastisk, og vi er veldig fornøyde! Dette er en stor prestasjon for et lite land som Norge, sier manageren til kokkelandslaget Jostein Medhus til avisen.Hele 36 nasjoner har vært i ilden i byen Erfurt. Det ble konkurrert i kategoriene kald mat og varm mat.Under varmmatdelen skulle det lages en treretters meny til 110 personer på en gitt tid. Her ble kokkelagene bedømt både på selve maten og på arbeidet underveis.Kaldmatdelen gikk ut på å tilberede en buffé med forskjellige temaer. (©NTB)