<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Mor og døtre drept for dansing

Skal ha blitt drept etter å ha blitt filmet mens de danset i regnet.

  Publisert 27. juni 2013 kl. 14.45
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 01.50
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 97 ord
  Pakistanske sykebiler - Foto - Scanpix

  En mor og hennes to døtre har blitt drept av jentenes stebror og fire av hans venner i Pakistan. Drapene omtales av avisen The Daily Beast som "æresdrap". Fire menn har allerede innrømmet skyld.Jentene og deres mor ble drept fordi en video av dem der de danset i regnet uten for familiens hjem kom i sirkulasjon.Stebroren sa at hendelsen hadde kompromitert familiens ære, og at han ønsket å gjenopprette den.Æresdrap er utbredt i Pakistan. Bare i 2011 antar Human Rights Comission at minst 900 kvinner og jenter ble drept på bakgrunn av slike motiv.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK