<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Drillo kan bli forsker

Egil «Drillo» Olsen fortsetter kanskje med litt forskerarbeid i fotballforbundets regi når trenerkarrieren er over.

  Publisert 30. juli 2013 kl. 07.45
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.09
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 118 ord
  Egil "Drillo" Olsen. Foto: Scanpix

  Det forteller 71-åringen til NTB. Han vet at perioden som norsk landslagssjef kan være over allerede ved årsskiftet, dersom Norge ikke kvalifiserer seg for VM i Brasil neste år.Skulle laget mot høy odds komme med til verdensmesterskapet, er det ubønnhørlig over for Drillo neste sommer.- Jo, jeg vet utmerket godt at jeg er 71 år. Så det er klart jeg har gjort meg opp noen tanker om hva jeg skal gjøre etterpå, men jeg legger ikke femårsplaner lenger, sier Egil Olsen smilende til NTB.- Det kan hende jeg kommer til å fortsette i fotballforbundet, men ikke som trener. Dersom det blir noe av kommer jeg til å drive med litt forskning og andre ting jeg har greie på.