<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Messi-feber i Oslo

Unge fotballfans fikk et stort øyeblikk da Lionel Messi og Barcelona ankom Norge torsdag.

  Publisert 25. juli 2013 kl. 17.11
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.07
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 304 ord
  Lionel Messi - Foto: AP

  I solskinnet ble den argentinske storstjernen mottatt av pressefolk og noen unge supportere i fotballtrøyer. En litt reisetrøtt Messi stoppet opp og tok seg tid til å skrive under noen autografer før han hoppet på bussen.- Det største øyeblikket i livet mitt, sa Jacob Langseth (8) til NTB med et stort smil. Han hadde akkurat fått en Messi-signatur på ryggen.Det var ingen tvil om hvem som var mest ettertraktet på Gardermoen og utenfor Plaza-hotellet i Oslo, der det hadde samlet seg langt flere fans.Messi er også det klart største stjernenavnet i en noe reservepreget Barcelona-tropp til lørdagens møte med Vålerenga på Ullevaal. Halvparten av 23 spillere er fra klubbens B-lag.- Sterk troppVålerenga er uansett svært fornøyd med troppen Barcelona har kommet med.- Vi er kjempe glad for at verdens beste fotballspiller skal spille mot Vålerenga. Det er en sterk tropp, selv om noen spanske landslagsstjerner mangler. Disse er fortsatt på ferie etter spill i kontinentcupen, sier mediesjef Lasse A. Vangstein til NTB.Salget hadde torsdag bikket 17.000 billetter, men Oslo-klubben håper på over 20.000 tilskuere.Åpen treningBarcelona kom til Oslo etter onsdagens 0-2-tap mot Bayern München.Fredag har Barcelona en åpen treningsøkt på Ullevaal før en pressekonferanse. Det er ikke klart om Messi skal svare på spørsmål der.Etter VIF-kampen reiser Barcelona til Polen for å spille mot Legia Gdansk. Så følger en hjemmekamp mot brasilianske Santos (Neymars tidligere klubb) 2. august.Etter dette reiser Barca på en svipptur til Asia og for å spille to kamper der.Den spanske ligaen starter 18. august. Barcelona åpner hjemme mot Levante.Dette er Barcelona-troppen til kampen mot Vålerenga: José Pinto, Oier, Martin Montoya, Marc Bartra, Javier Mascherano, Adriano, Alex Song, Sergi Roberto, Jonathan Dos Santos, Lionel Messi, Cristian Tello, Ilie Sanchez, Sergi Gómez, Carles Planas, Joan Román, Dani Nieto, Jordi Quintillà, Sergi Samper, Edgar Ilie, Patric, Jean Marie Dongou, Javier Espinosa, Kiko Femenía.(©NTB)