<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Olympiatoppen stenges for bettingsponsede utøvere

Styret i Norges idrettsforbund har gjort det klart at utøvere som er sponset av utenlandske spillselskaper ikke får tilgang til forbundets ressurser og tjenester.

  Publisert 31. juli 2013 kl. 17.32
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.11
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 96 ord
  Cathrine Larsåsen - Foto: SCanpix

  I et åpent brev til særforbundene og idrettskretsene, som er underskrevet av generalsekretær Inge Andersen i NIF, klargjøres det hvilke konsekvenser som vil vente det aktuelle utøverne.«Toppidrettsutøvere som selv har valgt å stille seg utenfor landslagene gjennom inngåelse av sponsoravtaler eller tilsvarende samarbeid med utenlandske spillselskaper, skal ikke ha adgang til noen av Olympiatoppens tjenester. Dette gjelder også treningslokalene», står det i brevet som er datert til 30. juli.Brevet er sendt fordi NIF har registrert at idrettsutøvere som er utestengt fra landslag på grunn av relasjoner til internasjonale spillselskaper har ønsket å trene videre på Olympiatoppen.