<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Haugsgjerd gir seg i Aftenposten

Hilde Haugsgjerd slutter som sjefredaktør i Aftenposten etter ni år. Det er ikke klart hvem som overtar.

  Publisert 22. aug. 2013 kl. 12.07
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.27
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 99 ord
  Aftenposten. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix.

  Haugsgjerd ble konstituert som sjefredaktør i 2008 og ansatt i jobben året etter. Hun har avtale om å gå av ved fylte 62 år, men velger å fratre noen måneder tidligere, opplyser avisa.- Det er flere årsaker til at jeg mener dette er et bedre tidspunkt enn å vente til sommeren. Aftenposten har i høst store prosjekter på gang som jeg har ansvaret for på redaksjonell side: Digital betalingsløsning, nytt A-magasin, og en plan for Aftenposten utvikling de neste tre-fire årene. Det er et naturlig tidspunkt å slutte på når disse prosjektene er loset i havn, sier Haugsgjerd. (©NTB)