<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nå blir det forbudt å røyke på stranden her

Skal du til Hawaii er det best å la røykpakken ligge igjen hjemme.

  Publisert 20. aug. 2013 kl. 08.39
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.24
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 94 ord
  Foto: AP

  En ny lov står for dørene på Hawaii: Det blir forbudt å røyke på øyparadisets mange strender, skriver Daily Mail, ifølge vg.Forbudet trer i kraft allerede fra 1. januar 2014.Skulle man gi etter for røyksuget på strendene her vil man risikerer mellom 100 til 500 dollar i bot, opplyser avisen.- Øyriket har fått ett nytt forbud som skal sikre at strendene er røykfrie slik at ferierende virkelig kan slappe av i sunne og vakre omgivelser, heter det i en uttalelse fra turistforeningen på Hawaii. De opplyser om at forbudet også gjelder ute i vannet.