<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Real Madrid solgte Bale-trøyer

Gareth Bales navn dukket opp på listen over trøyer til salgs i Real Madrids nettbutikk torsdag.

  Publisert 23. aug. 2013 kl. 07.58
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 02.27
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 72 ord
  Gareth Bale. AP Photo

  Bale nærmer seg en rekordovergang fra Tottenham til Real. Ifølge spanske medier blir han presentert som ny spiller i den spanske hovedstadsklubben fredag. Han koster trolig 800 millioner kroner (99 millioner euro).Avisene Marca og AS publiserte torsdag kveld skjermdump fra klubbens nettbutikk der Bales navn med draktnummer 11 dukket opp på listen over trøyer til salgs.Adidas, som driver nettbutikken, opplyste at det var en teknisk feil som var årsaken til glippen. (©NTB)