<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette bekymrer kvinner med utseendet

Rynkene er verst, viser undersøkelse.

  Publisert 9. okt. 2013 kl. 12.20
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.00
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 87 ord
  Kvinne med speil - Foto - Scanpix

  Rynker er noe kvinner virkelig ikke har lyst til å leve med, viser en ny undersøkelse fra Storbritannia. Resultatet viser at hele syv ut av ti britiske kvinner gjør det de kan for å slippe furene, skriver Alive.dk.Aldringsprosessen er årsak til mye bekymring for engelske kvinner. Hele 71 prosent av kvinnene i undersøkelsen angir at de aktivt leter etter produkter som motvikerer rynker.De fleste kvinner svarer i undersøkelsen at de ønsker å bevare hudens stramme og friske utseende så lenge som det er mulig.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK