<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Eksen henger ut rotehuet Berlusconi

- Da jeg begynte å bo med han var situasjonen uakseptabel, forteller Francesca Pascale.

  Publisert 11. okt. 2013 kl. 10.32
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.02
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 109 ord
  Francesca Pascale - Foto - AP/Scanpix

  Silvio Berlusconi er i hardt vær om dagen. Og - han har det rotete hjemme. Det hevder hans seneste kjæreste, Francesca Pascale i et intervju med avisen Oggi, ifølge DI.se.- Da jeg begynte å bo med han var situasjonen uakseptabel. Jeg gjorde det som trengtes å gjøre. Jeg vasket, sa hun til avisen.Et annen utfordring for Pascale var Berlusconi-husets dyre og overdimensjonerte matinnkjøp.- Jeg var nødt til å gripe inn. De betalte 80 euro per kilo grønne bønner. Er det i det hele tatt mulig? De bestilte store posjoner med fisk, til tross for at alle vet at han ikke liker det, sa hun i intervjuet.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK