<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gaper over 81 serveringssteder

Fazer Food Services AS kjøper 100 prosent av aksjene i Skandinavisk Mat Invest AS.

  Publisert 11. okt. 2013 kl. 14.23
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.03
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 98 ord
  Foto: Finansavisen

  Oppkjøpet av Skandinavisk Mat Invest AS gjør Fazer til en av de ledende norske aktørene som spesialiserer seg på drift av bedriftskantiner med høy matkvalitet, går det frem av en melding.Etter oppkjøpet vil Fazer Food Services drifte 126 serveringssteder, og ha 630 ansatte fagfolk som bare jobber med servering av mat og drikke.- Selskapet vi kjøper er preget av det samme verdigrunnlaget vi har i Fazer. Det blir derfor enkelt å sikre kvalitet i alle ledd, sier Linda Kvalheim, som leder Fazers serveringsvirksomhet i Norge. Hun legger ikke skjul på at målet er vekst i det norske markedet.