<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
Henrik Ingebrigtsen, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Filip Ingebrigtsen. Foto: Subaru

Idrettsstjernene skal kjøre Subaru

En "up and coming" sportsmann blir tatt inn under Subaru-vingene.

Publisert 10. okt. 2013 kl. 13.10
Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.02
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 121 ord

Europamester på 1500 meter, Henrik Ingebrigtsen og langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen har begge forlenget sine sponsoravtaler med Subaru Norge. Henriks lillebror, Filip Ingebrigtsen er en talentfull friidrettsutøver som også har signert en sponsoravtale med Subaru.- Vi synes brødrene Ingebrigtsen og Astrid Uhrenholdt Jacobsen er litt annerledes og fine typer, og derfor passer oss i Subaru som har Ustoppelig som slagord, sier informasjonsdirektør Stian Thrane i Subaru Norge.- Vi ønsker ikke si noe om det økonomiske innholdet i avtalene med våre utøvere, men kan fortelle at avtalene er prestasjonsbasert, fortsetter Thrane.- Jeg er fortsatt veldig fornøyd med min Subaru Outback, og liker at lillebror Filip, som kjører en litt mindre og billigere bil en meg, fleiper Henrik Ingebrigtsen. Filip kjører Subaru XV.