<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Langrennsjentene slipper å kle av seg på TV

Det internasjonale skiforbundet krever skifterom i langrenn.

  Publisert 11. okt. 2013 kl. 07.38
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.02
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 105 ord
  Therese Johaug. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix.

  Dermed slipper langrennsfolket å kle av seg foran fjernsynsseerne.- Det har vært en utfordring for flere utøvere å finne et gunstig sted å skifte etter løp. Derfor ble dette tatt opp i FIS, sier Torbjørn Skogstad til Dagbladet. Han er norsk medlem i FIS-verdenscupkomité.Både Therese Johaug og Marit Bjørgen har vært kritiske til at fjernsynskameraene har zoomet inn når de har skiftet fra våte konkurranseklær til tørt tøy.Et obligatorisk krav til skifterom er ikke på plass før neste sesong, men prosessen med skjerming starter allerede denne vinteren.Hittil har langrennsfolket hatt et telt til disposisjon, men for å skifte raskest mulig har mange droppet det. (©NTB)