<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Luksuskrangel på Tjuvholmen

Eierne av de to luksusrestaurantene Hanami og Alex Sushi krangler så bustene fyker.

  Publisert 16. okt. 2013 kl. 14.10
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.06
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 89 ord
  Hanami - Foto: Finansavisen

  Eierne av den restaurant Hanami, Dilla Holding, saksøkte tidligere i år eierne av Tjuvholmen for kontraktsbrudd da de leide ut lokaler i nærheten til konkurrenten Alex Sushi.Ifølge DN ble det i kontrakten mellom partene spesifisert at utleier ikke kan leie ut lokaler til tilsvarende matkonsept. Dermed var krangelen i gangDilla Holding mente at Alex Sushi opererte med nettopp dette. Det var imidlertid Oslo tingrett uenige i, og kom frem til at eiendomseierne kan la Alex Sushi bli på Tjuvholmen.Dilla Holding dømmes til å betale motpartens saksomkostninger på 319.000 kroner.