<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Stordalen størst i Norden

Nordic Choice kaprer andeler, og er største hotellkjede i både Norge og Norden.

  Publisert 10. okt. 2013 kl. 10.46
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.01
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 195 ord
  Petter Stordalen - Foto: Finansavisen

  Petter Stordalens hotellkjede Nordic Choice er nå den største hotellaktøren både i Norge og Norden.Det viser den ferske bransjerapporten «Norsk Hotellnæring 2013».Etter mange år med vekst er hotellkjeden nå landets største aktør med en markedsandel på 18,6 prosent, skriver Nordic Choice i en pressemelding.I tillegg slår rapporten fast at selskapet er størst i Norden målt i antall hoteller. Med totalt 27.547 rom har hotellselskapet også passert Scandic i antall rom.- Hele bransjen legger bak seg et tøft år preget av utfordrende markedskrefter. Det er derfor ekstra tilfredsstillende å se at Nordic Choice fortsetter å kapre markedsandeler i et krevende konkurranselandskap samtidig som vi kan vise til lønnsom vekst, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, i en kommentar.Satser i byeneNordic Choice har store markedsandeler i byer som Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand, og understreker at de største byene vil fortsette å være viktige vekstområder.- Mye av kapasitetsutviklingen skjer i de største byene i Norge. For oss er det strategisk viktig å være godt representert i disse byene. Gjennom vår multibrandingstrategi kan våre hotellkjeder etablere seg i samme by og tilby hotellprodukter som retter seg mot ulike kundesegment, sier Silseth.Følg HegnarOnline på Facebook her!