<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Zlatan lanserer egen app

Zlatan Ibrahimovic er omtalt nesten like ofte i svenske aviser som statsminister Fredrik Reinfeldt.

  Publisert 9. okt. 2013 kl. 17.49
  Oppdatert 17. des. 2013 klokken 03.01
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 106 ord
  Zlatan Ibrahimovic - Foto: AP

  Det siste året har svensk presse omtalt Zlatan 38.956 ganger, viser tall fra medieovervåkingsselskapet Retriever.For svenskenes statsminister Fredrik Reinfeldt er tallet 39.400. USAs president Barack Obama er omtalt 42.700 ganger.Nå kommer Zlatan med egen nyhetsapp.- Skrives det for lite om deg?- Nei. Det skrives for mye om meg gjennom andre. Nå skal det skrives mer om meg gjennom meg. Der kan jeg legge ut nyheter om meg selv umiddelbart. Jeg er ikke den som ringer mediene og dementerer. Så dersom dere vil ha nyheter så får dere laste ned appen, sier Zlatan.Sverige kjemper om VM-billett. Fredag venter Østerrike. Seier der tar svenskene ut i toeromspill. (©NTB)