<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Barbies nye jobb: Gründer

Hun har jobbet som astronaut, president og på McDonalds. Nå blir hun entreprenør.

  Publisert 20. feb. 2014 kl. 14.38
  Oppdatert 8. apr. 2014 klokken 13.55
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 133 ord
  Computer Engineer Barbie - Foto - Scanpix

  Siden lanseringen i 1959, har Mattel produsert den populære dukken Barbie. I løpet av den tiden har de gitt henne 130 ulike yrker, skriver SVD Näringsliv.Hennes CV byr altså på stor variasjon. Hun har flere ganger vært presidentkandidat, jobbet som ridende politi, som tegnspråklærer og arkeolog. I 2010 kastet hun seg inn i it-sektoren som dataingeniør.Nå er det entreprenør-Barbie, som venter på å få plass i butikkhyllene i juni. Gründerdukken kommer komplett med Ipad, smartphone og dokumentmappe.2014 er altså året da Barbie blir sin egen sjef. Og at det er entreprenøryrket som valget falt på denne gangen var ikke uventet. Forbilder som Mark Zuckerberg og Oprah Winfrey, viser at det å drive eget selskap kan være lukrativt.Hva slags type gründer Barbien er, det er helt uklart. Bare fantasien setter begrensningen!FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK