<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bob Dylan setter kursen mot Stavern

Festivalsjef Roger Albin henter inn selveste Bob Dylan til Stavernfestivalen.

  Publisert 19. feb. 2014 kl. 10.16
  Oppdatert 8. apr. 2014 klokken 13.53
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 122 ord
  Bob Dylan. Foto: AP

  Bob Dylan forandret populærmusikken for alltid med sin politiske visesang på sekstitallet. Siden den gang har han vært i evig utvikling.Les også: 1,8 millioner om dagen, butler, limousin og privatjetDen siste utgivelsen, ‹‹Tempest›› fra 2012, viste nok en gang at Bob Dylan fremdeles er i stand til å fornye seg selv etter over 50 år i musikkbransjen.Den genierklærte musikeren spiller fremdeles over hundre konserter i året med sine trofaste musikere.Nå er det altså klart at Dylan setter kursen mot Stavernfestivalen 11. juli.Dylan er kjent for klassikere som ‹‹Like a Rolling Stone›› og ‹‹Blowin´ in the Wind››, og har solgt over 100 millioner album.Musikeren vil for alltid stå som en bauta i populærmusikkens historie.Bob Dylan skal også spille på Odderøya Live i Kristiansand.