<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette savner kvinner og menn i sex-livet

- Menn savner å bli begjært som seg selv, mener terapeut.

  Publisert 23. feb. 2014 kl. 00.01
  Oppdatert 8. apr. 2014 klokken 13.56
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 119 ord
  Foto: Scanpix

  Sexolog Elsa Almås ser klare gjengangere når pasienter forteller om sine seksuelle savn, skriver VG.- Menn savner å bli begjært som seg selv, sier terapeuten.Hun legger ifølge avisen til at mange menn opplever at hun får lyst på ham hvis han har gjort alle de rette tingene først.- Når han har tatt oppvasken, støvsugd eller lekt med barna. Da vil hun ha sex, sier Almås.Kvinner savner ifølge VG å bli sett i form av både fysisk og psykisk oppmerksomhet: få kjærtegn, ømhet og oppmerksomhet i løpet av dagen. Det er viktig at mannen viser følelser for hennes interesser og tanker, samtidig som han avlaster med praktiske oppgaver i hus og hjem, slik at hun får mer overskudd til sex.