<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fiaskofotball ga budsjetter langt over mål - 37 mill. glapp

Landslaget var ikke i nærheten av fotball-VM. Budsjettene var skivebom.

  Publisert 18. feb. 2014 kl. 10.40
  Oppdatert 8. apr. 2014 klokken 13.53
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 135 ord
  OSLO 20090705:Glissent på tribunen under eliteseriekampen i fotball mellom Lyn og Stabæk på Ullevaal stadion i Oslo søndag kveld. Kampen endte 2.-2. Nesten tom tribune.Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX Bendiksby, Terje

  Norges Fotballforbund (NFF) fikk i fjor et resultat før skatt på 22,7 millioner kroner, opp fra 17,7 millioner året før.Driftsinntektene steg fra 814,7 til 869,7 millioner kroner, mens driftsresultatet falt fra 40,6 til 34,8 millioner kroner.Om resultatet økte, fikk NFF likevel inn 37 millioner mindre enn budsjettert fra billettsalg, VIP-gjester og TV-rettigheter, skriver DN.Stikkordet er elendige resultater for herrelandslaget, som ikke var i nærheten av å kvalifisere seg til årets Brasil-VM.- Billettsalget endte på under halvparten av budsjettet, blant annet grunnet svake sportslige resultater og lavere interesse. Dette rammet også omsetningen av VIP-plasser, forklarer assisterende generalsekretær i NFF, Kai-Erik Arstad, overfor avisen.Arstad understreker overfor DN at NFF er en ideell organisasjon som skal skape mest mulig aktivitet for pengene som kommer inn, og ikke skal maksimere overskuddet for overskuddenes egen skyld.Følg HegnarOnline på Facebook her!