<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Hun er den kuleste jenta på planeten

Kjendisene var fulle av lovord da supermodell Cara Delevinge avslørte resultatet av sitt samarbeid med Mulberry under London FW.

  Publisert 17. feb. 2014 kl. 12.51
  Oppdatert 8. apr. 2014 klokken 13.52
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 219 ord
  Cara Delevigne under Mulberry-lanseringen på søndag - Foto - Reuters

  Cara Delevingne, er supermodell, it-jente og et forbilde for mange unge kvinner. Hun har mer enn én million følgere på Instagram. Denne uken ble hun også offisielt veskedesigner.Søndag avslørte hun nemlig resultatet av et samarbeid med luksusmerket Mulberry - en kolleksjon helt unike vesker."Det var lett å tenke kynisk om Mulberrys nye samarbeidsprosjekt med Cara Delevingne som ble avdekket på Claridges og nettet på søndag - særlig når en av henne mest kjente vesker er en gjennomsiktig plastikk-veske som inneholdt noe hvitt som sannysnligvis ikke var talkumpulver", skriver motejournalist Lisa Armstrong i avisen The Telegraph.Men hun skriver at hun ble overrasket over Caras engasjement og smak.- Jeg hater det når kjendiser bare slenger navnet sitt på hva som helst, sa modellen til Telegraph-journalisten.- Jeg vil aldri gjøre noe som jeg ikke føler en sterk forbindelse med. Mulberry var merket på den første vesken jeg ble gitt. Jeg elsket den og jeg gikk den helt ut.Cara har valgt tre farger til veskene, og hver farge kommer i tre størrelser. Prisene starter under 1000 pund, eller 10 000 kroner.Tilstede ved lanseringen var kjendiser som Kelly Osbourne, Lily James, Holliday Grainger og Karen Elson, som sier at Cara Delevinge er "den kuleste jenta på planteten jorden." I videoen under kan du se hva Cara og stjernene synes om veskene:FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK