<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Video: Pamela kler av seg for kjæledyrene

Pamela Anderson har i mange år vært engasjert i dyrs rettigheter. Nå stiller hun naken i en ny kampanje.

  Publisert 17. feb. 2014 kl. 10.39
  Oppdatert 8. apr. 2014 klokken 13.51
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 122 ord
  Pamela Anderson - Foto - Scanpix

  Skuespillerinne Pamela Anderson er kjent for sitt sterke engasjement for dyrs rettigheter. Hun har tidligere deltatt i flere kampanjer for PETA (People for the ethical treatment of animals).En ny video med Pamela, kalt "La Chienne", fransk for "hunden", skal minne folk på å ta ekstra godt vare på kjæledyrene sine i de kalde vintermånedene. I store deler av USA er vinteren usedvanlig hard i år, og det er dette som har fått organisasjonen til å sette i gang kampanjen, skriver avisen.dk.I sort/hvitt-filmen bærer skuespillerinnen en sort kjole, perler, hansker og en hatt, men dette blir raskt kastet av, og hun klatrer opp i sengen til hunden Monsieur Brando.Du kan se hele videoen HER:La Chienne from Pamela Anderson on Vimeo .FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK