<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kvinner er mer telefonavhengige enn menn

Det viser en ny dansk undersøkelse.

Publisert 13:14 23. sep. 2014
Oppdatert 13:16 23. sep. 2014
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 189 ord
Kvinne i telefon - Foto - Scanpix

For mange har telefonen blitt den siste man sier god natt til, og den første man ønsker god morgen.En ny undersøkelse gjennomført av YouGov på vegne av Samsung i Danmark, viser at hele 51 prosent sover med telefonen innenfor en armlengdes avstand, mens 34 prosent forteller at telefonen alltid er det siste de sjekker før de går til sengs.- Dette viser hvordan smarttelefoner er blitt en integrert del av vår hverdag. Vi opplever derfor at det blir stilt store krav til våre produkter, fordi en smarttelefon skal kunne brukes konstant og i mange forskjellige situasjoner, selv når vi sover, sier Claus Holm, som er direktør for Samsung Danmark.I undersøkelsen fremkommer det også at 54 prosent mener de er avhengige avsmarttelefonen sin, og at det særlig er kvinner som har det slik. Hele 59 prosent av kvinnene sier at de føler seg avhengige.- Det er viktig at vi bruker smarttelefonene til å berike livet vårt positivt, men som med alt annet kan det ta overhånd. Derfor kan vi bare oppfordre til at man gjør seg bevisst sine vaner – akkurat som når det gjelder mosjon, kost og søvn, sier Holm.